HelmiAmanda

12.6.2013


Lastenhuone 1

Täytyy tähän alkuun heti todeta, että edellisesti blogikirjoituksesta on vierähtänyt vähän turhan paljon aikaa. Nyt olen taas täällä ”sorvin” ääressä ja kertomassa sisustuskuulumisia. : )

Tällä kertaa esittelen toisen kahdesta lastenhuoneestamme, joka on kolmasluokkalaisen (pian neljäsluokkalaisen…) omaa valtakuntaa. Oven vieressä on kiinteä kaapisto, jonka sivuun ja alas on liimattu luontoaiheinen sisustustarrasarja. Naulakkona on Pluto Produkterin Kukkanen-seinänaulakko, jota myy mm. oma sisustus- ja koruverkkokauppani Sitruunapuu. Käy kurkkaamassa!

sisustustarrat

Sisustustarroja

Koulupöytä on koottu vanhasta Muuramen Iso Kolmonen -lipastosta ja Ikean työtasosta. Huusin viime syksynä lipaston Huuto.netistä. Loppujen lopuksi ostin samalta myyjältä neljä Muuramen vanhaa Iso Kolmenen -lipastoa sekä Muuramen pöytätason. Ne olivat kaikki vanhoja ja huonokuntoisia. Maalautin lipastot ja tason Turun Työkeskuksessa Muuramen alkuperäisellä sävyllä. Nyt lipastot ovat kuin uudet. Pääsette näkemään muut lipastot myöhemmissä blogikirjoituksissani. Nyt takaisin lastenhuoneeseen.

Muurame Iso Kolmonen

Muuramen Iso Kolmonen, Artekin tuoli ja jakkara

Työtuolina on Artekin (Alvar Aallon suunnittelema) vanha 69-tuoli, jonka istuinosa on sinistä keinonahkaa. Huoneesta löytyy myös vanha Artekin E60-jakkara, joka on myös Alvar Aallon suunnittelema klassikko. Molemmat tuolit ovat löytöjä nettihuutokaupasta.

Työpöydälle tyttäreni on itse kerännyt kokelman häntä mielyttäviä esineitä. Pöydältä löytyy mm. säästölipassammakko, Iittalan Jars-lasipurkkeja sekä Pluto Produkterin musta korupuu (jota myy mm. Sitruunapuu).

purkit

Iittalan Jars-lasipurkkeja

sammakko

 

 

 

 

korupuu

Pluto Produkterin korupuu

Yhdellä seinällä on sisustustaulu vähentämässä kaikumista. Meillä on joka huoneessa huonekorkeus melkein kolme metriä, joten kaikuminen aiheuttaa ongelmia. Sisustustaulu on tehty samasta kankaasta kuin huoneen verhot.

seinätaulu

Sisustustaulu

Tällainen huone tällä kertaa.
Netin huutokaupoista saattaa joskus tehdä hyviäkin löytöjä halvalla. Täytyy vain olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan : )

Mukavaa ja lämmintä kesää kaikille! Päivittelen taas pian kuulumisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 − = yksi