HelmiAmanda

25.4.2013


Marble Lands

Tällä kertaa poikkean sisustusaiheista ja kerron Android-peliprojektista, johon pääsin mukaan. Veljeni ja hänen kaverinsa ovat tehneet Marble Lands -nimisen ilmaisen Android-pelin, joka löytyy nyt Google Playstä. Peli nimittäin julkaistiin tänään!

Marble Lands -peli

Marble Lands -peli

Pääsin suunnittelemaan ja tekemään peliin erilaisia kenttiä. Pelin ideana on siirtää kuula maaliin jokaisessa pelikentässä sekä samalla kerätä aarteita matkan varrelta. Peli muistuttaa hiukan Labyrintti-kuulapeliä, mutta tätä voi pelata mm. kännykällä tai tabletilla.

Marble Lands -pelin kentänosa

Marble Lands -pelin kentänosa

Pelikenttien rakentaminen oli hauskaa. Sain itse määrittää kentän koon ja muodon sekä käytettävät materiaalit pelikentän seinissä ja lattiassa. Kun pohja oli valmis, lisäsin kenttään erilaisia aarteita, joista saa pelissä pisteitä. Kun vauhtiin pääsin, kenttiä syntyi lähes liukuhihnalla. : )

Yksi tekemäni pelikenttä sovelluskehitysympäristössä.

Yksi tekemäni pelikenttä sovelluskehitysympäristössä.

Peliprojektiin mukaan pääseminen oli mukavaa. Mielestäni täytyy aina kokeilla kaikkea uutta, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. On jännä nähdä, miten peli otetaan vastaan. Jos sinulla on käytössä Android-kännykkä tai -tabletti. Käy lataamassa ja kokeilemassa peliä. Peli löytyy Google Playstä mm. hakusanoilla Marble Lands ja Vihmalo. Kommentteja ja kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Mitähän sitä seuraavaksi tekisi : )

Seuraavalla kerralla taas tuttuja sisustusjuttuja. Tässä vähän maistiaisia seuraavasta aiheesta, joka käsittelee Artekin jakkaroita.

Musta ja valkoinen Artekin E60-jakkara

Musta ja valkoinen Artekin E60-jakkara

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 × neljä =