HelmiAmanda

8.9.2013


Ompelukone

Tänään se tapahtui. Ostin itselleni ompelukoneen! Saa nähdä, mitä siitäkin tulee. : )

Aikoinaan koulussa pidin käsitöistä ja myös kotona asuessani ompelin jonkin verran. Omaan kotiin ei vain ompelukonetta ole koskaan tullut hankittua. Joskus, jos on tarvinnut jotain vaatetta korjata, olen lainannut ompelukonetta äidiltäni. Tänään kuitenkin ostin ihan oman ompelukoneen! Voi sitä ylpeyden määrää. : )

Ompelukone

Ompelukone

Ompelukoneeni on yksinkertainen ja halpa malli, mutta uskoisin sen täyttävän ompelutarpeeni. Näillä taidoilla ei kalliimpi kone pääsisi oikeuksiinsa. : ) Voipi olla, että vielä joskus esittelen ompelutuotoksiani…

Oma Singer

Oma Singer

Tämä viikonloppu on ollut ainakin täällä Turun seudulla mukavan kesäinen. Olemme nauttineet kauniista ilmoista mökkimaisemissa. Toivottavasti ilmat jatkuvat hyvinä. Syksyä en vielä kaipaa.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

 

2 vastausta artikkeliin ”Ompelukone

 1. Mari

  Hei! Se on kuulemma vanhuuden merkki, kun ostaa ompelukoneen. :) Arvaas meillekin tuli ompelukone kesällä. Siis mähän en ompele, todellakaan, olenhan ollut puukäsityössä, enkä osaa mitään tekstiilikässän puolelta. Mutta Julia ompelee, eli ei todellakaan ole äitinsä tytär. :)

  Mari

  Vastaa
  1. HelmiAmanda Artikkelin kirjoittaja

   Hei Mari! Kiitos kommentista. Olen samaa mieltä, kyllä se on vanhuuden merkki.: ) Meillä tytöt haluaisivat kovasti jo päästä ompelemaan. Hyviä ompeluhetkiä Julialle!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 × yhdeksän =