HelmiAmanda

1.2.2014


Pohdiskelua elämän matalapaineesta

Joskus tuntuu, että elämä on aikamoista vastatuulta. Viime vuosi on ollut henkisesti raskas, kun on joutunut seuraamaan liian läheltä elämän, ei aina niin mukavia, muutoksia. Vaikka takana olisi hyviäkin ajatuksia, toteutus usein mättää. Enkä nyt tarkoita tässä yhtä tiettyä tapausta.

Olen huomannut, että olen konservatiivi ja kaikki uudet muutokset vaativat paljon sopeutumista. ”Ennen kaikki oli paremmin.” -mentaliteetti elää vahvasti mielessäni. Muutoksiin on vaikea sopeutua, ja juuri kun tuntuu, että tähän ehkä tottuu, tulee taas jotain muuta. Sellaista se elämä kai on. Nyt on vain tullut sellainen olo, että nämä negatiiviset muutokset saavat riittää. Välillä jotain hyviäkin muutoksia, kiitos!

Onneksi elämässäni on myös paljon hyvää kuten rakastava aviomieheni, rakkaat tyttäreni, rakas perheeni ja rakkaat ystäväni sekä blogi, jonne voi purkaa ajatuksia. : ) Vaikka elämä välillä ravisteleekin, pitää olla kiitollinen kuitenkin kaikesta hyvästä, mitä on saanut. Kesää kohti ollaan menossa ja valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Ehkäpä matalapainekin hellittää.

sydanpilvi
Voimia kaikille, joiden elämä tuntuu olevan joskus jatkuvaa matalapainetta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 + neljä =