HelmiAmanda

19.4.2013


Satupuu

Viimeksi kirjoitin eteisessä olevasta metsästä ja sama luontoteema jatkuu tälläkin kerralla.

Meillä on lastenhuoneita sisusteltu uudestaan nyt, kun molemmat tytöt ovat jo koulussa. Voin esitellä teille joskus lastenhuoneiden sisustusprojekteja, mutta tällä kertaa keskityn Satupuuhun. Toisessa lastenhuoneessa oli nimittäin aikaisemmin seinällä sisustustarra Satupuu.

Wanha pulpetti ja Satupuu

Wanha pulpetti ja Satupuu

Kun lastenhuoneessa tehtiin muutoksia, ei Satupuu enää mahtunutkaan seinälle. En kuitenkaan halunnut luopua kauniista puusta. Mietin pitkään, minne puun voisi sijoittaa. Lopulta se löysi, ehkä hieman yllättäenkin, paikkansa vessasta. : )

Irrotin tarrakokonaisuuden tyttöjen kanssa, ja siinä olikin työtä. Itse runko on yhtä tarraa, mutta kaikki muut osat ovat yksittäisiä tarroja. Ja niitä tarroja on paljon, lähemmäs sata! Siirsimme Satupuun tarra kerrallaan lastenhuoneesta vessan seinään. Siirto onnistui hyvin ja myös tarrat kiinnittyivät uuteen pintaan erinomaisesti.

Satupuu

Satupuu

Itse asiassa puu sopii yllättävänkin hyvin vessan seinälle. Se tuo mukavasti väriä valkoisille laattaseinille ja toimii samalla katseenvangitsijana. Kuten eräs vieraista totesi, on mukava pissiä puun juurella. : D

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


yksi × 4 =