HelmiAmanda

14.12.2014


Kuulumisia

Hyvää joulukuuta! Edellisestä postauksestani onkin kulunut jo yli puolivuotta aikaa! Mihin tämä aika oikein menee? Minun piti pitää vain pieni tauko kirjoittelussa, mutta näköjään tauko venyikin suunniteltua pidemmäksi.

Mitä kaikkea tähän puoleen vuoteen on sitten mahtunut? Kesä on vaihtunut syksyn kautta talveksi. Suurin muutos on ehkä uuden työn aloittaminen Helsingissä. Se on tuonut hieman uusia järjestelyjä elämään, sillä asumme edelleen Turussa. Pidän kuitenkin paljon työstäni, joten työmatka ei ole ainakaan vielä rasittanut.

Viime viikonloppuna kävin Turku Design Now! -joulumyyjäisissä. Mukaan tarttui kaikkea mukavaa pukinkonttiin. Niistä kerron sitten joulun jälkeen. : ) Itselleni löysin jälleen KUI Designin upean Turku-aiheisen tyynyn. Vuosi sitten ostin samanlaisen, mutta mustan tyynyn. Tänä vuonna oli sitten beigen tyynyn vuoro. : ) KUI Designin tuotteet ovat kyllä upeita ja kauniita. Minun ehdottomia suosikkejani.

Mukavaa joulukuuta ja älkää stressatko jouluvalmistelujen kanssa. Kyllä se joulu tulee vähemmälläkin siivoamisella. : )

HelmiAmanda

5.6.2014


Kesä!

Kesä on täällä. Ihanaa! :) Blogini on pitänyt pitkää kevättaukoa, mutta nyt on taas aika aktivoitua. Mitä meille kuuluu? Leikkimökki/nuorisomökki sai pimennysverhot, jotta nuoriso voi myös nukkua mökissä kesällä. Vielä ei yhtään yötä ole mökissä vietetty.

leikkimokki1

 

Mökistä löytyy patjat, jotka ovat päällystetty Ikean päiväpeitoilla. Tytöt valitsivat itse peittojen värit. Tyynyinä ovat tyttöjen valitsemat Ikean tyynyt sekä alennusmyyntilöytötyynynpäälliset (tulipa pitkä sana :) ).

leikkimokki2

 

Hyvää kesää! Kuten tästä kesäkuvasta huomaa, meille ei aina ole niin siistiä. :)

ma

Tänä illalla verkostoitumaan ja tapaamaan Turun alueen muita bloggareita. Kivaa! :)

 

 

 

HelmiAmanda

8.4.2014


Kevättä ja mattoja

Jaahas, taas on blogi viettänyt hiljaiseloa. Huhtikuu on jo hyvässä vauhdissa ja pääsiäinenkin ihan kohta. Mitä teidän kevätsuunnitelmiin kuuluu? Onko kevätkukat jo hankittuna?

Ihanaa, kun valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Kesäänkään ei ole enää pitkä aika. Tämä on oikeastaan ehkä paras vuodenaika; kesä on vielä edessä ja päivät ovat jo pitkiä. Takana on pitkä ja harmaa talvi. Tänä vuonna vielä erityisen harmaa ja vähäluminen – ainakin täällä Turun seudulla.

Mitä meidän sisustukseen kuuluu? Tyttöjen huoneissa on nyt uudet matot. Tilasin ennen joulua Facebook-ryhmästä Sisustushullujen Löytölaari kaksi upeaa Sanna Ihamäen tekemää mattoa. Kuopus sai lilan värisen ja esikoinen lempivärinsä turkoosin. Kiitos Sanna kauniista matoista!

 

Esikoisen huoneen matot. Turkoosin maton on virkannut Sanna Ihamäki ja valkoisen maton äitini.

Esikoisen huoneen matot. Turkoosin maton on virkannut Sanna Ihamäki ja valkoisen maton äitini.

 

Kuopuksen huoneen matot. Lilan maton on virkannut Sanna Ihamäki ja valkoisen maton äitini.

Kuopuksen huoneen matot. Lilan maton on virkannut Sanna Ihamäki ja valkoisen maton äitini.

Äitini innostui myös virkkaamaan mattoja. Hänen virkkaaman upean keittiön maton esittelinkin aikaisemmassa blogikirjoituksessani. Pääset siihen tästä. Keittiön maton lisäksi äitini virkkasi tytöille toiset matot heidän toiveistaan. Kuviona on mukailtu Juhannusruusu. Kauniita mattoja eikö olekin?

 

Äitini virkkaama mukailtu Juhannusruusu-matto.

Äitini virkkaama mukailtu Juhannusruusu-matto.

Hyvää kevättä kaikille! Nautitaan valosta ja luonnon heräämisestä!

 

HelmiAmanda

7.3.2014


Uusi keittiön matto

Sain eilen uuden, ihanan keittiön maton! Äitini on innostunut virkkaamaan ja teki meille tilauksesta ison, mustaharmahtavan Juhannusruusu-maton (mukaillun). Eikö olekin kaunis matto?

Uusi keittiön matto

Uusi keittiön matto

 

Juhannusruusu-matto

Kaunis keittiön matto

 

Minusta matto on aivan ihana! Mikki-koirakin tykästyi mattoon, sillä löysin hänet siitä aamulla nukkumasta. : )

Mikki ja keittiön matto

Mikki ja keittiön matto

 

Äitini on virkannut upeat matot myös tyttöjen huoneisiin. Esittelen ne myöhemmässä blogikirjoituksessa. Kiitos äiti matoista! : )

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

HelmiAmanda

6.3.2014


Piristystä printtityynyillä

Päätin piristää tyttöjen huoneiden sisustusta ja tilasin heille printtityynyt. Tytöt saivat Mikki-koiran kuvasta teetetyt sisustustyynyt. Tässä on alkuperäinen kuva, josta tyynyyn tulevan kuvan sai itse rajata.

Mikki-koira

Mikki-koira

Ja tämän näköisiä tyynyistä tuli.

Esikoisen tyyny

Esikoisen tyyny

Kuopuksen tyyny

Kuopuksen tyyny

Tytöt ovat itse valinneet sänkyjensä päiväpeitot, minä en valintoihin puuttunut. Ostimme kummallekin kahdet sängynpeitto+tyyny -paketit Ikeasta. Toinen sängynpeitto on normaalisti sängyn päällä. Toisella sängynpeitolla on päällystetty patja, joka toimii selkänojana. Näin tytöt saivat DIY-sohvasängyt. :)

Kuopuksen sohvasänky

Kuopuksen sohvasänky

Esikoisen sohvasänky

Esikoisen sohvasänky

Kevät tulee ja päivät ovat jo pidempiä. Ihanaa! Mukavaa maaliskuuta kaikille!

 

 

HelmiAmanda

25.2.2014


Synttärien viettoa sekä kuvapaljastus bloginpitäjästä :)

Matalapaineet alkavat pikkuhiljaa hellittää, onneksi. Tänään on vietetty syntymäpäiviä ihan perhepiirissä ja mukavaa on ollut! Ennen vieraiden tuloa kuopus auttoi innolla siivoamaan sekä teki tarjottavia. Hänen bravuureitaan ovat Runebergintortut sekä riisimurosuklaat ja niitähän tehtiin. : )

Tässä muutama kuva tarjoiltavista sekä synttärikukista, sekä kuvapaljastus, kuka tätä blogia oikein kirjoittaa…  ; )

Synttäritarjoilut

Synttäritarjoilut

Synttärikukat

Synttärikukat

Ja tässä vihdoin kuva blogin kirjoittajasta:

IMG_3425

Mukavaa helmikuun jatkoa!

 

HelmiAmanda

1.2.2014


Pohdiskelua elämän matalapaineesta

Joskus tuntuu, että elämä on aikamoista vastatuulta. Viime vuosi on ollut henkisesti raskas, kun on joutunut seuraamaan liian läheltä elämän, ei aina niin mukavia, muutoksia. Vaikka takana olisi hyviäkin ajatuksia, toteutus usein mättää. Enkä nyt tarkoita tässä yhtä tiettyä tapausta.

Olen huomannut, että olen konservatiivi ja kaikki uudet muutokset vaativat paljon sopeutumista. ”Ennen kaikki oli paremmin.” -mentaliteetti elää vahvasti mielessäni. Muutoksiin on vaikea sopeutua, ja juuri kun tuntuu, että tähän ehkä tottuu, tulee taas jotain muuta. Sellaista se elämä kai on. Nyt on vain tullut sellainen olo, että nämä negatiiviset muutokset saavat riittää. Välillä jotain hyviäkin muutoksia, kiitos!

Onneksi elämässäni on myös paljon hyvää kuten rakastava aviomieheni, rakkaat tyttäreni, rakas perheeni ja rakkaat ystäväni sekä blogi, jonne voi purkaa ajatuksia. : ) Vaikka elämä välillä ravisteleekin, pitää olla kiitollinen kuitenkin kaikesta hyvästä, mitä on saanut. Kesää kohti ollaan menossa ja valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Ehkäpä matalapainekin hellittää.

sydanpilvi
Voimia kaikille, joiden elämä tuntuu olevan joskus jatkuvaa matalapainetta!

 

HelmiAmanda

23.1.2014


Valokuvaseinä ja uusi, upea tyyny

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijani! Nyt on aika taas palata sorvin ääreen lähes kuukauden tauon jälkeen. Tammikuukin on jo reippaasti yli puolen välin. Äkkiä aika kuluu!

Mitä meille kuuluu? Rauhallista arkea ja talvesta nauttimista, kun se talvi vihdoin tänne eteläänkin tuli.

Tytöt luistelemassa.

Tytöt luistelemassa.

Lumihöyhenet rännissä.

Lumihöyhenet rännissä.

Mitä sisustuksessa?

Valokuvaseinä on lähes valmis. : ) Olen kerännyt keittiön ja ruokatilan pieneen ja korkeaan seinään kuvia meidän lapsista, heidän serkuistaan sekä kummilapsistamme. Kehykset ovat kaikki samaa sarjaa Kodin1:stä. Kuvia on mukava katsella ja huomata, miten lapset kasvavat. Paljon tyhjää tilaa ei seinällä enää ole. : )

Valokuvaseinä

Valokuvaseinä

 

Olohuoneen sohvalta on löytänyt paikkansa ihana Turku-tyyny. Se on löytö Turku Design Now:n joulumyyjäisistä, jotka pidettiin Tonfisk Designin tiloissa täällä Turussa joulukuun alkupuolella. Turku-tyyny on KUI Designin käsialaa.

KUI Designin Turku-tyyny.

KUI Designin Turku-tyyny.

Meidän olohuone.

Meidän olohuone.

 

Tällaista tänne, mukavaa ja rauhallista. Hyvää talven jatkoa ja mukavaa vuotta 2014!

 

HelmiAmanda

24.12.2013


Hyvää joulua rakkaille lukijoilleni!

joulu

Nauttikaa ja syökää hyvin!

 

 

 

 

 

HelmiAmanda

14.12.2013


Joulukoristeita

Reilu viikko jouluun. Meilläkin on jo kaivettu osa joulukoristeista esille. Ulko-oven kranssi sai joulupäivityksen. Kirjoitin ovikranssi tuunauksesta aikaisemmin keväällä. Pääset kirjoitukseen tästä. Joulun kunniaksi kranssi sai lisäväriä pienistä joulupalloista. Tältä kranssi näyttää nyt.

Tuunattu ovikranssi.

Tuunattu ovikranssi.

Tykkään siitä tosi paljon. Saapa nähdä, jääkö kranssi tuollaiseksi ympäri vuoden. : )

 

Viime joulun alla ostin Huuto.netistä tällaisen upean tekohavukranssin. Näin joulun aikaan sen paikka on olohuoneessa, terassin ovessa.

Joulukranssi

Joulukranssi

 

Perinteiset olkipukit seisovat TV-tasolla.

Olkipukit

Olkipukit

 

Ruokapöydältä löytyvät tämän joulun ostokset, kaksi Ikean kynttilälyhtyä. Ihastuin niiden pitsikuvioon heti.

Uudet kynttilälyhdyt.

Uudet kynttilälyhdyt.

Hyvää ja stressitöntä jouluun valmistautumista kaikille!