HelmiAmanda

30.7.2013


Keittiön aarteita

Kaappeja järjestellessä tuli mieleen, että voisin esitellä teille keittiömme ”aarteita”. : ) Tässä pieni katsaus tämän hetkisiin suosikkiesineisiini.

Pidän vaaleasta, skandinaavisesta sisustustyylistä. Olen maustanut sitä pirteällä punaisella. Keittiössä punaista löytyy keittiövaa’asta sekä Alessin metallisesta tarjoilukulhosta. Molemmat ovat poistomyyntilöytöjä vuosien takaa.

Keittiövaaka ja Alessin tarjoiluastia.

Keittiövaaka ja Alessin tarjoilukulho.

Iittalan Kastehelmi-kulho on suosikkitarjoiluastiani. Siinä on mukava tarjota esim. mansikoita tai jäätelöä. Omenanvihreä väri sopii mielestäni kulhoon loistavasti. Kulho on kaunis tyhjänäkin.

Iittalan Kastehelmi-kulho.

Iittalan Kastehelmi-kulho.

Riihmäen Kodin Tölkki 2 L olen saanut perintönä edesmenneiltä isovanhemmiltani. Kesäisin siihen on kiva kerätä kukkasia luonnosta. Joulun aikaan laitan tölkkiin kuusenoksia tuomaan jouluista tuoksua kotiin.

Tölkki

Tölkki

Sisustuksessa pitää välillä vähän leikitelläkin. Syötävänihanat huopamuffinit ovat löytö Tampereelta pari vuotta sitten. Ne ovat saaneet alustakseen Pentikin lasisen tarjoiluastian.

Huopamuffinit

Huopamuffinit

Toki keittiöstämme löytyy myös jokapäiväisiä käyttötavaroita. : ) Yksi suosikeistani on Pluto Protukterin metallinen pannunalunen Perhonen. Se on kaunis ja toimiva sekä yllättävän painava (metallia kun on).

Perhonen-pannunalunen

Perhonen-pannunalunen

Perhonen on yksinäänkin kaunis. Perhosen lisäksi Pluto Produkterilta löytyy Lehti-pannunalunen. Molempia myy oma pieni verkkopuotini Sitruunapuu. Tervetuloa tutustumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


neljä + 2 =