HelmiAmanda

10.10.2013


Hullut Päivät

Tervehdys rakkaat lukijat! Taas on mennyt muutama päivä ilman blogipäivitystä, mutta nyt olen jälleen täällä. Anulle vielä hurjasti onnea puolivuotissynttäriarvonnan voitosta! Tavarat on jo Anulle toimitettu. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Hullut Päivät ovat jälleen Stockmannilla. Itse en ole sinne ehtinyt, ja luultavasti jäävät tänä vuonna kokonaan väliin. Tässä kuitenkin muuta mielenkiintoinen sisustustärppi loppuviikkoon Hullujen Päivien verkkokaupasta.

Perjantaina on tulossa myyntiin Swedesen valkoinen Tree-naulakko. Hintaa naulakolla on 479 e. Vepsäläisellä ko. naulakko maksaa 684 e!

Tree-naulakko

Tree-naulakko. Kuva otettu täältä.

Meillä on eteisessä sama naulakko mustana ja tykkään siitä todella paljon. Kirjoittelinkin aikaisemmin meidän eteisestä ja Tree-naulakosta. Pääset blogikirjoitukseen tästä.

Lauantaina on tulossa myyntiin Rosenthalin Paperipussi-maljakko, 14 cm. Maljakon on suunnitellut Tapio Wirkkala vuonna 1977. Hintaa maljakolla on 59,90 e. Samaa maljakkoa myy Finnish Design Shop hintaan 72 e.

Paperipussi-maljakko.

Paperipussi-maljakko. Kuva otettu täältä.

Kaunis ja erilainen maljakko. Sopisi hyvin meidän keittiöön. : )

Sunnuntaina on tulossa myyntiin Jieldén Loft-lattiavalaisin hintaan 729 e. Finnish Design Shopissa valaisimen hinta on 989 e.

Loft-lattiavalaisin.

Loft-lattiavalaisin. Kuva otettu täältä.

Stockmannin Hulluilta Päiviltä voi aika usein tehdä sisustuslöytöjä hyvään hintaan.

Hyvää loppuviikkoa!

 

2 vastausta artikkeliin ”Hullut Päivät

  1. Anu

    Kiitos vielä ihanasta voitosta ja onnea puolivuotiaalle! Tavarat ovat jo käytössä :) Täällä suunnitteilla pieni Hullujen päivien retki huomiselle. Katsotaan miten hyvin saan sormeni pidettyä kurissa…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− yksi = 2