HelmiAmanda

17.7.2013


Leikkimökkiprojekti vol 2

Meidän leikkimökkiprojekti etenee pikkuhiljaa. Nyt valmiina on katto sekä ulkoverhoilu kolmen seinän osalta. Sisäpuolella on laitettu villoja sekä vedetty sähköjä. Tarkoitus on tehdä leikkimökistä monikäyttöinen eli että lapset/nuoret viihtyisivät mökissä mahdollisimman pitkään ja sen jälkeen mökki saisi toimia lämpimänä varastona. Lämmintä varastotilaa ei ainakaan meidän perheessä ole koskaan liikaa.

Leikkimökin takaseinä.

Leikkimökin takaseinä.

Leikkimökki sivulta ja takaa.

Leikkimökki sivulta ja takaa.

Nyt työn alla on etuseinän ja erityisesti ulko-oven pystytys. Ulko-oven hankimme valmiina, emmekä ryhtyneet sitä itse rakentamaan. Tai oikeastaan miehenihän sitä leikkimökkiä rakentaa ja minä ole tyytynyt tässä vaiheessa vain työnjohdollisiin tehtäviin. : )

Leikkimökki edestä.

Leikkimökki edestä.

Mutta kohta pääsen maalaamaan ja sen jälkeen sisustamaan! : ) Nyt kyselisinkin teiltä kivoja ehdotuksia leikkimökin tai oikeastaan nuorisomökin sisustukseen. Mökin omistajat ovat 8- ja 10-vuotiaita tyttöjä. Leikkimökki on sen verran iso, että sinne mahtuu yöpymistä varten patjat lattialle.

Lattiasta haluaisin kiiltävän valkoisen. Katsotaan toteutuuko toiveeni. Muuten sisustus on vielä auki. Seinälle ajattelin kuitenkin laittaa Pluto Produkterin naulakon, jota myy pieni verkkopuotini Sitruunapuu.

Pluto Produkterin oksanaulakoita, www.sitruunapuu.fi.

Pluto Produkterin oksanaulakoita, www.sitruunapuu.fi.

Käy kurkkaamassa myös Sitruunapuun sivuilla.  Sivut on nyt vihdoin uudistettu.
Lämmintä kesää kaikille!

2 vastausta artikkeliin ”Leikkimökkiprojekti vol 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kahdeksan × = 16