HelmiAmanda

23.7.2013


Mietteitä leikkimökin kankaista

Leikkimökin/nuorisomökin sisustus kutkuttelee jo mielessäni. Siivosin kaappeja ja löysin sieltä isovanhempieni vanhat verhot. Ajattelin, että voisin ommella niistä vaikka istuintyynyt mökkiin.

Mummolan vanhat verhot.

Mummolan vanhat verhot.

Varsinkin toinen verho on sen verran haalistunut, että niitä ei voi oikein verhoina enää käyttää. Haluaisin kuitenkin hyödyntää vanhat verhot. Niistä tulee mukavasti mieleen vanha mummolani. : )

Olen yrittänyt metsästää jotain kivaa kangasta leikkimökin verhoiksi. Tällä hetkellä silmää miellyttää Marimekon Siirtolapuutarha-kangas. Siinä on ihanasti värejä.

Marimekon Siirtolapuutarha-kangas. Kuva otettu täältä.

Marimekon Siirtolapuutarha-kangas. Kuva otettu täältä.

Olen katsellut myös nettihuutokauppojen kangastarjontaa, jos sieltä löytyisi esim. vanhoja Marimekon kankaita. Vielä ei ole mitään aivan ihanaa tullut vastaan.

Ennen lopullista päätöstä, täytyy neuvotella tyttöjen kanssa, mitä värejä mökkiinsä haluavat. : ) Onneksi he ovat tähän asti olleet värimaailman suhteen samoilla linjoilla.

Asuntomessuillakin pitäisi käydä reilun viikon päästä. Toivottavasti sieltä saisi uusia ideoita myös oman kodin sisustukseen. Jännityksellä odotan näkeväni kohteen 25 Lammi-Kivitalo Maja, jonka on rakentanut vanha luokkakaverini.

Suomen Asuntomessut, Hyvinkää 2013, kohde 25 Lammi-Kivitalo Maja. Kuva otettu täältä.

Suomen Asuntomessut, Hyvinkää 2013, kohde 25 Lammi-Kivitalo Maja. Kuva otettu täältä.

Lämmintä kesäistä viikkoa kaikille!

2 vastausta artikkeliin ”Mietteitä leikkimökin kankaista

  1. Kerttu / Modernisti Kodikas

    Kivoja kuoseja, Marimekko toimii aina! Maja oli upea talo ja isäntäpari todella ystävällisiä. Kerro terveisiä eräältä lehdistöpäivässä käyneeltä, että heidän asenteensa ja ystävällisyytensä teki suuren vaikutuksen. Sekä tietysti se iso ja tinkimätön työ, jota talon eteen on tehty.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− 6 = kaksi