HelmiAmanda

26.4.2013


Jakkaroita, jakkaroita, lisää jakkaroita!

Olen aivan hurahtanut Artekin E60-jakkaroihin. E60-jakkara on Alvar Aallon vuonna 1933 suunnittelema klassikko. Intoni jakkaroihin alkoi, kun huusin Huuto.netistä neljä täysin uutta jakkaraa, edullisella hinnalla.

E60-jakkara, musta

E60-jakkara, musta

Loppujen lopuksi jakkaroita kertyi Huuto.netistä kaikkiaan yhteensä 10 kpl… : ) Jakkaroiden istuinosa on musta ja jalat koivua. Ne sopivat hyvin mm. meidän suurehkon ruokapöydän ympärille. Ruokapöytä on kooltaan 100 cm x 230 cm ja siihen mahtuu hyvin syömään 10 – 12 henkilöä. Se onkin tarpeen mm. syntymäpäivinä ja varsinkin jouluna. On ihanaa, kun koko perhe ja suku mahtuvat pöydän ympärille yhtä aikaa syömään. Esittelen ruokatilamme joskus myöhemmin, mutta nyt keskityn pelkästään upeisiin E60-jakkaroihin.

Jakkarapino

Jakkarapino

Näiden 10 mustaistuimisen jakkaran lisäksi sama myyjä tarjosi minulle myöhemmin 10 kpl samanlaisia, käyttämättömiä, mutta valkoisella istuimella olevia Artekin E60-jakkaroita. Tarjous oli niin hyvä, että siihen oli pakko tarttua.

Artekin E60-jakkaroita

Artekin E60-jakkaroita

Nyt meillä on jakkaroita yli oman tarpeiden. Pari valkoista jakkaraa pidin ja loput laitoin myyntiin. Jos olet kiinnostunut ostamaan huippukuntoisen Artekin E60-jakkaran, niin laita viestiä. Neuvotellaan yhdessä jakkaralle sopiva hinta. : )

E60-jakkara, valkoinen

E60-jakkara, valkoinen

Mustaistuimiset jakkarat löysivät paikkansa ruokapöydän ympäriltä, eteisestä ja keittiöstä. Valkoistuiminen jakkara on eteisessä mustan parina. Toinen valkoistuiminen jakkara toimii apupöytänä. Se sopisi hyvin myös esim. yöpöydäksi.

Jakkaroita, musta ja valkoinen

Jakkaroita, musta ja valkoinen

Jakkarat ovat käteviä, koska ne menevät pinottuina todella pieneen tilaan. Ne ovat kauniita ja toimivia sekä säilyttävät arvonsa hyvin. Suomalainen design on kaunista ja ajatonta.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Pitäkää huolta toisistanne!

6 vastausta artikkeliin ”Jakkaroita, jakkaroita, lisää jakkaroita!

 1. Anne

  Hei, oletko saanut Artekin tuoleille uuden kodin, siis niille ylimääräisille? Laitatko spostia jos vielä myyt, mikä olisi hinta, montako tuolia ja missä päin Suomea? T: toinen Artek lover

  Vastaa
  1. HelmiAmanda Artikkelin kirjoittaja

   Hei!
   Nyt olen saanut lisää jakkaroita. Laitoin sinulle sähköpostia asiasta.

   Vastaa
 2. HelmiAmanda Artikkelin kirjoittaja

  Hei! Kiitos viestistä. Valitettavasti kaikki nykyiset jakkarat ovat löytäneet jo kotinsa. Voi olla, että saan lisää lähitulevaisuudessa kokovalkoisia Artekin jakkaroita. Laitan tietoa, jos ja kun olen jakkarat saanut. Ja jakkarat ovat Turussa : )

  Vastaa
 3. Saija

  Moikka
  Onko sinulle tullut lisää jakkaroita? Laittaisitko postia jos on ja mikä niiden hinta olisi.

  Vastaa
  1. HelmiAmanda Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Kiitos kysymyksestä. Jakkaroita on tullut lisää, mutta ennakkotiedoista poiketen ne ovat samanlaisia eli valkoinen istuin ja koivuiset jalat. Laitoin sinulle viestiä.

   Vastaa
 4. Ritva

  Hei, jos sinulta löytyy 1 Artek jakkara, niin ostaisin. Ystävällisin terveisin, Ritva

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 − yksi =