HelmiAmanda

8.4.2013


Metsä eteisessä

Tänään ajattelin esitellä eteisemme. Edellisessä blogikirjoituksessa siihen jo hieman viittasinkin. Olemme siinä onnellisessa asemassa, että meidän eteinen on riittävän suuri. Kokoa on ruhtinaalliset 6,5 m². Valmiina eteisessä oli suuri liukuovikaapisto. Sinne saa helposti kätköön takit, kengät, pipot, hanskat ja urheiluvälineet.

Eteisemme teema on metsä. Puuna meillä on Swedesen musta Tree, joka on loistava naulakko. Se on tukeva, kestävä ja ennen kaikkea kaunis. : ) Löysin Tree-naulakon aikoinaan Turun Artekin poistomyynnistä edulliseen hintaan. Nykyään Tree-naulakoita myy mm. Vepsäläinen.

Puu ja oksat

Puu ja oksat

Seinässä on viime kirjoituksessani mainitsemat Qualyn avainlinnut sekä neljä mustaa Pluto Produkterin oksanaulakkoa. Oksanaulakot ovat kätevät, sillä lapset saavat niihin näppärästi ripustettua ulkovaatteensa. Oksanaulakoita myy Suomessa ainakin Sitruunapuu. Värivaihtoehtoja oli musta lisäksi valkoinen ja hopea. Me päädyimme mustiin oksanaulakoihin Tree-naulakon värin takia.

Oksanaulakot www.sitruunapuu.fi

Oksanaulakot www.sitruunapuu.fi

Eteisestä löytyy myös musta Artekin penkki sekä kaksi Artekin jakkaraa. Artekin penkki on Alvar Aallon suunnittelema ritiläpenkki 153B, musta. Jakkarat ovat mallia E60 ja ne ovat myös Aallon suunnittelemat. Toisen jakkaran istuinosa on musta ja toisen valkoinen. Jakkaroiden jalat ovat koivua. Löysin jakkarat viime syksynä Huuto.netistä ja ne olivat täysin käyttämättömät.

Artek jakkarat ja Mikki-koira sisäikkunassa

Artek jakkarat ja Mikki-koira sisäikkunassa

Kivilattian päällä on vielä iso matto, joka kerää kaikki hiekat ja muut roskat. Se on ollut oikein toimiva ratkaisu, varsinkin kun perheeseen kuuluu kaksi lasta ja koira. : )

Tältä siis näyttää eteisessämme. Itse pidän siitä kovasti. Varsinkin Tree ja oksanaulakot ovat suosikkejani. Ne näyttävät kauniilta ja ovat myös toimivia, joka kuitenkin on pääasia eteisen kalusteissa.

Hyvää viikonalkua kaikille!

Yksi vastaus artikkeliin ”Metsä eteisessä

  1. Päivitysilmoitus: Hullut Päivät | HelmiAmanda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kahdeksan − = 3