HelmiAmanda

8.7.2013


Leikkimökkiprojekti

Tämän kesän projektina meillä on leikkimökki tai oikeastaan nuorisomökki. Tarkoitus ei ole siis tehdä perinteistä leikkimökkiä vaan sellainen pieni piharakennus, jossa lapset viihtyvät vähän vanhempanakin. Haluan leikkimökistä tarpeeksi suuren, että aikuinenkin mahtuu sisälle ilman, että kolauttaa päänsä oven karmiin. Toivelistalla on myös se, että sisälle mahtuisi patja/patjat eli olisi tilaa tarvittaessa myös nukkumiselle.

Leikkimökkiprojekti on muhinut päässäni jo muutaman vuoden. Netistä yritin etsiä perinteisestä leikkimökistä poikkeavaa mökkiä, mutta aika laihoin tuloksin. Vihdoin viime vuonna törmäsin Divaani Blogiin Valkoinen Harmaja ja siellä aivan ihastuttavaan moderniin leikkimökkiin. Kyseinen leikkimökki on tekstin mukaan Kannustalon moderni leikkimökki. Minä haluan myös tuollaisen! Tai siis lapset varmaan haluaisivat tuollaisen… : )

Kannustalon moderni leikkimökki.

Kannustalon moderni leikkimökki. Kuva otettu Kannustalon verkkokaupan sivuilta.

Onneksi myös mieheni innostui ajatuksesta ja tänä kesänä leikkimökistä taitaa tulla totta. Me tosin muokkaamme hieman Kannustalon leikkimökkiä enemmän omia tarpeita vastaavaksi, mutta ulkonäöllisesti toivon leikkimökin muistuttavan edes jonkin verran ko. Kannustalon leikkimökkiä.

Mieheni teki piirustukset ja alkoi rakentaa leikkimökkiä ns. pitkästä tavarasta. Nyt mennään tässä vaiheessa:

Leikkimökin rakentamista.

Leikkimökin rakentamista.

Toivottavasti mökki valmistuu tämän kesän aikana ja pääsemme viettämään leikkimökin tupareita ennen koulun alkua.

Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


+ kuusi = 12