HelmiAmanda

12.8.2013


Tämän kesän viimeinen lomapäivä

Vietin tänään viimeistä kesälomapäivää kotona lasten kanssa. Meillä oli vieraina myös veljeni lapset. Päätin leipoa lasten kanssa sadepäivän kunniaksi sadepäivän sämpylöitä sekä riisimurosuklaaherkkuja.

Sadepäivän sämpylät.

Sadepäivän sämpylät.

Normaalisti en ole kyllä ollenkaan mikään jauhopeukalo (enkä sen puoleen viherpeukalokaan, mutta se on jo toinen juttu…), mutta tänä kesänä jopa minä olen leiponut muutaman kerran.  Ja tietysti päivittänyt ne hetket blogiin.   : D

Ruokailijat.

Ruokailijat.

Meidän perheessä ruoanlaittaja on mieheni. Hän pitää siitä ja tekee sen rennolla otteella. Minä noudatan aina ohjeita pilkun tarkkaan enkä osaa improvisoida enkä soveltaa. Olen nyt yrittänyt hieman löysätä asennettani ja nauttia leipomisesta ja ruoanlaitosta. Mutta edelleen syön mieluummin mieheni tekemää ruokaa. : )

Riisimurosuklaaherkut kävivät kaupaksi.

Riisimurosuklaaherkut kävivät kaupaksi.

Ruokailijat ovat poistuneet.

Ruokailijat ovat poistuneet.

Otin siis tänään rennosti lasten kanssa. Huomenna sitten alkaa arki virallisesti, koulut ja työt kutsuvat. Tämä kesä meni kyllä todella nopeasti. Tuntuu, että aikuisena kesät vain vilahtavat ohitse kun lapsena ne aurinkoiset kesäpäivät vain jatkuivat ja jatkuivat. Aika todellakin kultaa muistot. : )

Mukavaa elokuuta kaikille ja tsemppiä arkeen niille, joilla se on jo alkanut tai alkaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 + kuusi =